AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi durağı görmek

Kahve falında taksi durağı görmek

Kahve falında taksi durağı görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taksi durağı gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında taksi durağı görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında durakta beklediğini görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında metro durağı görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında son durak görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında durakta araba beklemek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durakta beklemek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında dolmuş durağı görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, hoş muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalık durak görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir