AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı taksi görmek

Kahve falında sarı taksi görmek

Kahve falında sarı taksi görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yüzlerin asılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı taksi gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Kahve falında sarı taksiye bindiğini görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında sarı taksi sürmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı taksi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk taksi görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında sarı taksi kullanmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı ticari taksi görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı taksiye binmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir