AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksiyle bir yere gitmek

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek geçim derdine düşmeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına rivayet eder.

Kahve falında taksiyle gitmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı taksiye bindiğini görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taksi konvoyu görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında ticari taksi görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri taksi görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında ticari taksi almak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir