AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksicilik yapmak

Kahve falında taksicilik yapmak

Kahve falında taksicilik yapmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taksicilik yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal etkiler altında olacaksınız; Fazlasıyla sıkılabilirsiniz Bazı ilişkilerinizde fırsat kaçırmış veya kaçırmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında taksicilik yapmak iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında taksi şöförlüğü yapmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, atılan adımların zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında lacivert taksi görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taksi sahibi olmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Kahve falında taksiyle uçmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, yardımın alınacağına delalettir.

Kahve falında taksi binmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir