AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına yorulur.

Kahve falında taksiyle yolculuk etmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında taksi şöförlüğü yapmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulur.

Kahve falında taksicilik yapmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arabanın üstünde yolculuk yapmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşiyle yolculuk yapmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında uçak yolculuğu yapmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir