AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi sahibi olmak

Kahve falında taksi sahibi olmak

Kahve falında taksi sahibi olmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, engellerin aşılacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taksi sahibi olmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında taksi sahibi olmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksi anahtarı görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında taksi çevirmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksici olmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında taksi almak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında taksiye görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı taksi sürmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, herkesten ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir