AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi şöförlüğü yapmak

Kahve falında taksi şöförlüğü yapmak

Kahve falında taksi şöförlüğü yapmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, yeni kararlar alınacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında taksi şöförlüğü yapmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında taksi şöförlüğü yapmak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taksicilik yapmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet eder.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksiye görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında eski taksi görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle taksiye binmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan taksici görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah taksiye binmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir