AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksiyle uçmak

Kahve falında taksiyle uçmak

Kahve falında taksiyle uçmak elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksiyle uçmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında taksiyle uçmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi taksi görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Kahve falında ticaret taksiye binmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına alamet eder.

Kahve falında taksi aramak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında ticari taksiye bindiğini görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında taksiciyle kavga etmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz taksi almak karamsarlığa düşeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında taksi bindiğini görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir