AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert taksi görmek

Kahve falında lacivert taksi görmek

Kahve falında lacivert taksi görmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok iyi olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert taksi gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında lacivert taksi görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı taksiye binmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında ticari taksi sürmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine inanılır.

Kahve falında taksiye görmek işlerini büyüteceğine, gülen yüzünün de solacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taksi kaybetmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bayan taksici görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sürekli bağırıp çağıracağına delalettir.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında taksi konvoyu görmek akıl vereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir