AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtaya oturmak

Kahve falında tahtaya oturmak

Kahve falında tahtaya oturmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, borcunun da hafifleyeceğine, inancını bir kenara atacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında tahtaya oturmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Kahve falında tahta üzerinde oturmak büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahtaya oturmak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde oturmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında tahta oturmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında tahtada oturmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet eder.

Kahve falında tahta tuvalet görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta parçası görmek yeni ev eşyaları alınacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir