AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta üstünde oturmak

Kahve falında tahta üstünde oturmak

Kahve falında tahta üstünde oturmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tahta üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında tahta üstünde oturmak sağlık problemleri yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahtada oturmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Kahve falında tahta üzerinde oturmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında tahtaya oturmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Kahve falında tahta oturmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde yürümek ihanet dolu bir işe girileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Kahve falında tahta üstünde uçmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir