AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta parçası görmek

Kahve falında tahta parçası görmek

Kahve falında tahta parçası görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında tahta parçası gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Kahve falında tahta parçası görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında tahta parçası toplamak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük parçalanması görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında odun parçası yemek yaşadığı zorlukların son bulacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın parçalandığını görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek parçaları görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin parçalandığını görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Kahve falında alyansının parçalandığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir