AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta oturmak

Kahve falında tahta oturmak

Kahve falında tahta oturmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, kısmetinin bollaşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında tahta oturmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında tahtada oturmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tahta oturmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tahtaya oturmak kararlarına saygı duyulacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında tahta üzerinde oturmak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, karasızlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tahta üstünde oturmak atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında tahta uçak görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, mallarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta tren görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir