AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta sandalyede oturmak

Kahve falında tahta sandalyede oturmak

Kahve falında tahta sandalyede oturmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek başarı ve zafer kazanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta sandalye görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına alamet eder.

Kahve falında tahtadan sandalye görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandalyeye oturmak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, ileride çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir