AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta üzerinde oturmak

Kahve falında tahta üzerinde oturmak

Kahve falında tahta üzerinde oturmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, rütbenin yükseleceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, bilakis malının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Evde veya evle ilgili beklenmedik değişiklik ya da düzenlemeler sizin yararınıza sonuçlanabilir, endişelenmeyin.

Kahve falında tahtada oturmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtaya oturmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında tahta üstünde oturmak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında tahta üzerinde oturmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında tahta oturmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tahta tepsi görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, bereket ve huzur geleceğine işarettir.

Kahve falında kırık tahta görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir