AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtada oturmak

Kahve falında tahtada oturmak

Kahve falında tahtada oturmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında tahtada oturmak gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında tahtada oturmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında tahta üstünde oturmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında tahta üzerinde oturmak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına yorulur.

Kahve falında tahta oturmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahtaya oturmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tahta görmek iç sıkıntısına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tahta üzerinde uyumak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir