AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işarettir.

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritim anlayışına sahipsiniz.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tahta üstünde yürümek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında tahtada yürümek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta yolda yürümek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tahta köprüde yürümek işinden ekmeğinden olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tahta köprü görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir