AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta üzerinde yürümek

Kahve falında tahta üzerinde yürümek

Kahve falında tahta üzerinde yürümek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, itibar kaybedeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Kahve falında tahta yolda yürümek rızık ve kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek düşlediği evliliğin gecikeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında tahtada yürümek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, ticarette öne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde yürümek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına alamet eder.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta köprüde yürümek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta üzerinde oturmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir