AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtada yürümek

Kahve falında tahtada yürümek

Kahve falında tahtada yürümek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, elinin kolunun bağlanacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalettir.

Kahve falında tahtada yürümek gördüyseniz:

  • Gerilim yaşamamak için olumlu davranmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta üstünde yürümek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta köprüde yürümek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta yolda yürümek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahtada yürümek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta koltuk görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir