AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta yolda yürümek

Kahve falında tahta yolda yürümek

Kahve falında tahta yolda yürümek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta yolda yürümek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Kahve falında tahta yolda yürümek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta üstünde yürümek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüde yürümek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahtada yürümek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir