AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, doğruluğu bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına yorulur.

Kahve falında uzun ince yolda yürümek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtada yürümek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, büyük bir yenilgi alacağına alamet eder.

Kahve falında tahta üstünde yürümek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek imza ve söz yetkisi edineceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta yolda yürümek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine inanılır.

Kahve falında tahta köprüde yürümek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalettir.

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek işlerin sarpa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir