AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta üstünde yürümek

Kahve falında tahta üstünde yürümek

Kahve falında tahta üstünde yürümek hayır duaları alacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Kahve falında tahta üstünde yürümek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tahta üstünde uçmak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tahta üstünde oturmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde yatmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet eder.

Kahve falında tahtanın üstünde yatmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta üzerinde yürümek sağlığının ve moralinin bozulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahtanın üzerinde yürümek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta yolda yürümek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir