AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan pencere görmek

Kahve falında tahtadan pencere görmek

Kahve falında tahtadan pencere görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tahtadan pencere gördüyseniz:

  • Yeni kültürler, felsefeler, spiritüel aktiviteler veya kişisel gelişim çalışmaları kendinizi olmak istediğiniz kişiye dönüştürmenize yardım edebilir.

Kahve falında tahtadan pencere görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında tahta pencere görmek mali gücünü yitireceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pencere açıp kapatmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına inanılır.

Kahve falında pencerede uyumak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pencereden izlenmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere kapadığını görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir