AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden izlenmek

Kahve falında pencereden izlenmek

Kahve falında pencereden izlenmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, prestij kazanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden izlenmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Kahve falında pencereden izlenmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında parmak izi görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında izmir üzümü yemek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından izlenmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasında yara izi görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ayak izi görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir