AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta pencere görmek

Kahve falında tahta pencere görmek

Kahve falında tahta pencere görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta pencere gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında tahta pencere görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahtadan pencere görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına inanılır.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek işinde bol kazanç elde edeceğine, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Kahve falında pencere demiri görmek işlerin yoluna gireceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü pencere görmek alınganlıkların hasıl olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereleri açık görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere camı görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında penceresiz ev görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir