AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede uyumak

Kahve falında pencerede uyumak

Kahve falında pencerede uyumak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede uyumak gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında pencerede uyumak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Kahve falında banyo penceresi görmek sağlığının da bozulacağına, çok daha iyi günler göreceğine işarettir.

Kahve falında pencere camı görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demirli pencere görmek çekilen acıların unutulacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden atmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereyi kapattığını görmek net bir bakış açısı kazanacağına, kederinin dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında ev pencere görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir