AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden aşağıya bakmak

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak yaşlılığında da rahat edeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak insanları kandıracağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında pencereden aşağıya düşmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, planların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında pencereden aşağı inmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya bakmak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünden aşağı bakmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı bakmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir