AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan merdiven görmek

Kahve falında tahtadan merdiven görmek

Kahve falında tahtadan merdiven görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kazançlı bir işe girileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında tahtadan merdiven gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir.

Kahve falında tahta merdivenden inmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, güzel günler için çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında tahta merdiven görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven çıktığını görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir