AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdiven görmek

Kahve falında tahta merdiven görmek

Kahve falında tahta merdiven görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında tahta merdiven gördüyseniz:

  • Yardım teklifinde bulunmanız, size danışan kişilere fikir vermeniz ya da bilginizi paylaşmanız veya belli pozisyonlara gönüllü olmanız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tahtadan merdiven görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdiven görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, onları okula göndereceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, yönetici olacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak rahatının her zaman yerinde olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına alamet eder.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek emeklerin boş yere harcanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek umutlarını yitireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir