AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi kayba uğrayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, daha güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenden inmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir