AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdivenden inmek

Kahve falında tahta merdivenden inmek

Kahve falında tahta merdivenden inmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, kazancının azalacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında tahta merdivenden inmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven taşımak her daim temkinli olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret eder.

Kahve falında tahta merdiven çıktığını görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir