AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdivene tırmanmak

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, komşularla ters düşüleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak mutluluğa giden yolu bulacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulur.

Kahve falında demir merdivene tırmanmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında merdiven tırmanmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivene tırmanmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden tırmanmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir