AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan at görmek

Kahve falında tahtadan at görmek

Kahve falında tahtadan at görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında tahtadan at gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Kahve falında tahtadan at görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine işarettir.

Kahve falında tahta at görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Kahve falında tahta oymak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tahta kestiğini görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta evde olmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta çivilemek düşmanlarla beraber oturmaya, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı silmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir