AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta çivilemek

Kahve falında tahta çivilemek

Kahve falında tahta çivilemek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta çivilemek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı aktif tutmanız zaman içinde kazançlara neden olabilir.

Kahve falında tahta çivilemek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı çivilemek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tahta biblo görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde tahta görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta raf görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta fırçası görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında tahta parçası görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir