AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta evde olmak

Kahve falında tahta evde olmak

Kahve falında tahta evde olmak konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında tahta evde olmak gördüyseniz:

  • Pazarlıkla neler elde edebileceğiniz üzerinde durmalısınız.

Kahve falında eski tahta ev görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, mali gücünü yitireceğine delalettir.

Kahve falında tahta ev almak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta eve girmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta bir ev görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında tahta evde olmak dargınların barışacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tahtadan yapılmış ev görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tahtadan ev görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir