AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta oymak

Kahve falında tahta oymak

Kahve falında tahta oymak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, hayatını yoluna koymaya, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tahta oymak gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Kahve falında tahta oymak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulur.

Kahve falında diş oymak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işarettir.

Kahve falında burun oymak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında taş oymak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin gözlerini oymak kendisinin de bu duruma kırılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanın gözünü oymak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Kahve falında kabak oymak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yılanın gözlerini oymak tebrik edileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir