AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kaşık yıkamak

Kahve falında tahta kaşık yıkamak

Kahve falında tahta kaşık yıkamak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum veya koşulların kontrol edilmesi gerekiyor.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, en çetin zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kaşık satın almak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık çalmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir