AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta at görmek

Kahve falında tahta at görmek

Kahve falında tahta at görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, rakiplerini alt edeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta at gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Kahve falında tahta at görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalet eder.

Kahve falında tahtadan at görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski tahta ev görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, onu alkışlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta köprü görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtadan balkon görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta divan görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, düşünceli ve dalgın olacağına yorulur.

Kahve falında ıslak tahta görmek iyi habere, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenden çıkmak fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir