AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta üzerinde uyumak

Kahve falında tahta üzerinde uyumak

Kahve falında tahta üzerinde uyumak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, kariyerinde atılım yapacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tahta üzerinde uyumak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta terlik giymek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yazı tahtasını silmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta bir ev görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kafes görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta telefon görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, büyük borçların altında ezileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir