AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kafes görmek

Kahve falında tahta kafes görmek

Kahve falında tahta kafes görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kafes gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Kahve falında tahta kafes görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek arabuluculuk yapılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kafes içinde balık görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı kafese koymak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin kafesi görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulur.

Kahve falında kafeste kartal görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, servet sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir