AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta bir ev görmek

Kahve falında tahta bir ev görmek

Kahve falında tahta bir ev görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta bir ev gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında tahtadan yapılmış ev görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve tahta döşemek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına işarettir.

Kahve falında evde tahta görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta ev almak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında tahta evde olmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında tahtalı ev görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet eder.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tahta ev yapmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir