AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazı tahtasını silmek

Kahve falında yazı tahtasını silmek

Kahve falında yazı tahtasını silmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında yazı tahtasını silmek gördüyseniz:

  • İlişkiler size ek sorumluluklar getirebilir.

Kahve falında yazı tahtası silmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yazı tahtasını silmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta silmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahtayı silmek hem geleceğinin güzel olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kara tahtayı silmek yönetici makamına geleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kapı silmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, büyük bir ikilemde kalacağına yorulur.

Kahve falında yazı silmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında yazıları silmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir