AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, rahat bir döneme girileceğine, eline haram para geçeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kolaylık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek gördüyseniz:

  • Ruhsal yönde verimli görünüyorsunuz, ilham gücünüzü kullanın.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık görmek büyük borçlara girmeyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak güzel günler için yaşayacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında tahta kaşık almak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık satın almak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, fakirlikten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tahta kaşık çalmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir