AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta telefon görmek

Kahve falında tahta telefon görmek

Kahve falında tahta telefon görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta telefon gördüyseniz:

  • Hakimiyeti elde tutmak için gizli bir bilginin ortaya çıkartılması gerekiyor.

Kahve falında tahta telefon görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta çardak görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tahta üstünde uçmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında tahta arabaya binmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta sandalye görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta basamak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tahtaya isim yazmak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulur.

Kahve falında tahta balığı görmek konfor içinde yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir