AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta tepsi görmek

Kahve falında tahta tepsi görmek

Kahve falında tahta tepsi görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine inanılır.

Kahve falında tahta tepsi gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında tahta tepsi görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında tepsi vermek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında börek tepsisi görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında tepside kahve görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında söz tepsisi görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside yoğurt görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir tepsi kek görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepside yumurta görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir