AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tahta görmek

Kahve falında kırık tahta görmek

Kahve falında kırık tahta görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık tahta gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Kahve falında kırık tahta görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kırığı görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, bilincin artacağına delalet eder.

Kahve falında tahta tepsi görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek birlikte bazı işler yapılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde tahta görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir