AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta üstünde yatmak

Kahve falında tahta üstünde yatmak

Kahve falında tahta üstünde yatmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Şimdiden tedbir alın.

Kahve falında tahtanın üstünde yatmak mesleğinde uzmanlaşacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında tahta üstünde yatmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahtada yatmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta yatakta yatmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında tahta üstünde yürümek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde uçmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, rahat geçinerek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tahta üstünde oturmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında buz üstünde yatmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir