AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtanın üstünde yatmak

Kahve falında tahtanın üstünde yatmak

Kahve falında tahtanın üstünde yatmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahtanın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Kahve falında tahtanın üstünde yatmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde yatmak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta yatakta yatmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında tahtada yatmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde oturmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde yürümek ayrılık yaşanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta üstünde uçmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında taş üstünde yatmak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir