AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta üstünde uçmak

Kahve falında tahta üstünde uçmak

Kahve falında tahta üstünde uçmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durum profesyonel hayatınızın bazı bölümlerini etkileyebilir.

Kahve falında tahta üstünde uçmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta üzerinde uçmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında tahta üstünde yürümek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına alamet eder.

Kahve falında tahta üstünde yatmak planlarının gerçekleşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tahta üstünde oturmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında tahtanın üstünde yatmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzun üstünde uçmak kolaylığa kavuşacağına, hasta ise bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halının üstünde uçmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir