AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta taşımak

Kahve falında tahta taşımak

Kahve falında tahta taşımak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta taşımak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında tahta masa taşımak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, dış ticarete atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdiven taşımak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kapı taşımak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta taşımak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında tahta üstünde oturmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yazı tahtası görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tahta yatak görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahtanın görmek hastalıklarının son bulacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir